Kampanje
IKKE REIS PÅ FERIE MED DÅRLIG SAMVITTIGHET!

HOS OSS FÅR DU NÅ VANNSJEKK TIL 990,-

FREM TIL 08.07.16

Med en vannsjekk får du en fullverdig kontroll av VVS-tilstanden i din bolig! En slik enkel men grundig sjekk vil kunne avdekke eventuelle feil og mangler som kan få kritiske følger i ettertid!

Det anbefales derfor at en slik vannsjekk gjennomføres regelmessig hvert femte år!

UNNGÅ UNØDVENDIGE KOSTNADER!

Følgende artikkel er hentet fra Trondheim Kommune:

"Når det ikke brukes vann i huset, skal det ikke registreres forbruk på vannmåleren. Dersom en av de små viserne på måleren fortsatt beveger seg, har man en lekkasje på det interne nettet.

Et rennende toalett vil kunne bety ekstrautgifter på flere tusen kroner i året, (se tabell). Vannforbruk gjennom måler, som skyldes lekkasje på privat sanitæranlegg, er huseiers ansvar og må utbedres for eiers regning. Ved mistanke om lekkasje på sanitæranlegget bør rørleggerfirma kontaktes."

I følge tabellen kaster du i verste fall bort tusenlapper hvert år ved å ha unødvendige lekkasjer! Tenk at en rennende eller dryppende kran, eller en lekkasje i WC kan føre til bortkastede penger hvert eneste år!

Her kan du også lese flere eksempler på hvorfor en vannsjekk kan lønne seg:HVOR LENGE TØR DU VENTE FØR DU TAR VANNSJEKKEN?

Bestill vannsjekk i dag! Kontakt oss for avtale på telefon: 73 82 14 20 eller på epost post@kjelloien.no